Home / Doesburg / Inzameldepot cartridges

Inzameldepot cartridges

DOESBURG – Sinds enkele weken is er een inzameldepot voor lege cartridges van printers in Doesburg en omgeving. De cartridges kunnen worden ingeleverd bij Maaike Wigersma aan de Molengaarde 7 in Doesburg. Op deze manier verdwijnen de cartridges niet tussen het andere afval. De cartridges worden afgeleverd bij een milieuvriendelijke verwerker. Hiervoor wordt een kleine vergoeding ontvangen die ten goede komt aan de gemengde zangvereniging Sursum Corda in Ellecom. Het koor repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Multifunctionele Accommodatie “Nieuw Bergstein” in Ellecom.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.