Home / Regio / Vaderdagsfeer bij Wereldwinkels

Vaderdagsfeer bij Wereldwinkels

REGIO – Alle Wereldwinkels in de regio verkeren op zaterdag 15 juni in vaderdagsfeer. Speciaal voor vader zijn er diverse cadeaupakketjes verkrijgbaar. Zo staan de Mongozo-bieren centraal, als ook de herenzakdoeken. De Wereldwinkels verkopen onder de merknaam Mongozo traditionele bieren, gebrouwen volgens recepten die afkomstig zijn uit verschillende exotische culturen.
Het instorten van een textielfabriek in Bangladesh waarbij meer dan 1100 doden vielen was een bewijs van de onveilige werkomstandigheden in arme landen. Speciaal voor vaderdag verkopen de Wereldwinkels zakdoeken van biologisch geteelde katoen. De zakdoeken worden gemaakt door weefgroepen die onder goede arbeidsomstandigheden werken en daarvoor een fatsoenlijk loon ontvangen. Deze Vaderdagactie is een initiatief van de Wereldwinkels in Beekbergen, Brummen, Dieren, Eerbeek, Rheden en Velp.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.