Abonnementhouders Zwembad Rheden worden gecompenseerd

RHEDEN – Omdat de opening van het openluchtzwembad in Rheden vertraagd open is gegaan, wil de gemeente Rheden abonnementhouders compenseren. De vertraging heeft vier weken geduurd en in die periode hebben de abonnementhouders geen gebruik van het bad kunnen maken. De gemeente Rheden heeft besloten dat iedereen die een abonnement heeft aangeschaft (in de voorverkoop) een beroep kan doen op compensatie in de aanschafprijs. Indien men hier een beroep doet, wordt 20 procent van de aanschafprijs geretourneerd als compensatie voor de periode dat men geen gebruik heeft kunnen maken van het abonnement.
Eenieder die gebruik wil maken van de regeling dient een e-mail te sturen naar het Sportbedrijf Rheden naar e-mail. c.driessen@rheden.nl met daarin vermeld het kaartnummer, naam en adres en rekeningnummer en ten naamstelling van de bank voor betaling. Deze e-mail kan men tot 15 juni sturen. Na deze datum worden geen verzoeken meer in behandeling genomen. Uitbetaling van de compensatie zal zo spoedig mogelijk. na 15 juni plaatsvinden.

Cathy Driessen, tel. 026 4976592
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.