Home / Regio / www.sportbedrijfrheden.nl in de lucht

www.sportbedrijfrheden.nl in de lucht

REGIO – De website www.sportbedrijfrheden.nl is sinds twee weken in de lucht. Het is het nieuwe portaal voor sportend Rheden. Bezoekers kunnen op de site terecht voor informatie over accommodaties en sportverenigingen. Ook kunnen mensen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. De openingstijden van het Openluchtbad in Rheden staan hier ook vermeld. Vanwege de weersafhankelijke openstelling wordt iedere dag op de site aangegeven of het zwembad open is voor publiek.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.