Home / Rheden / Twizy, met het oog op de toekomst

Twizy, met het oog op de toekomst

RHEDEN – Elektrisch rijden moet de toekomst worden, daar zijn mens en milieu het inmiddels wel over eens. Om kennis te maken met elektrisch rijden en de fascinerende natuur, biedt Peter Oversteegen van Sportieve Evenementen in Rheden deze unieke kans, Twizy rijden. De Twizy is een elektrisch aangedreven auto, die plaats biedt aan twee personen. De twizy heeft alles wat het nieuwe rijden zo aangenaam maakt; natuurbelevenis en groene stroom.
In een uur durende route rijd je met de Twizy over de Veluwezoom terwijl de wind door je haren waait. Het vertrek en eindpunt van de route is het Veluwetransferium Posbank in Rheden, waar onderweg ook wordt gestopt bij enkele bezienswaardigheden. In de maand juni kan men van donderdag tot en met zondag voor 12,50 euro per persoon een Twizy rijden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.