Home / Eerbeek / Vijftig kruisjes

Vijftig kruisjes

EERBEEK – Tijdens de Eerbeekse wandelvierdaagse hebben twee wandelaars een bijzonder jubileum kunnen vieren. Hans van ’t Ende en Wilco Hagenus kregen allebei hun vijftigste vierdaagsekruisje. Natuurlijk was dit voor de organisatie reden genoeg om de heren uitgebreid te feliciteren en in de bloemetjes te zetten.
De avondvierdaagse is naast een sportief evenement ook vooral een sociale gelegenheid. Veel mensen ontmoeten elkaar en maken van de week gebruik om elkaar weer eens op te zoeken. Zo zijn er mensen die de vierdaagse al jaren niet willen missen en de medaillekruisjes worden dus ook steeds hoger in nummering. Hans van ’t Ende en Wilco Hagenus mochten dit jaar dus het vijftigste kruisje opspelden.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.