Home / Bronkhorst / Sp. Brummen 4 verovert KNVB-beker

Sp. Brummen 4 verovert KNVB-beker

BRUMMEN – Het vierde elftal van Sportclub Brummen heeft in de afdeling voor lagere teams de KNVB-beker weten te winnen. In de finale, die op het terrein van WSV Apeldoorn werd gespeeld, waren de Brummenaren met 3-1 te sterk voor Columbia 4. De beker werd nadien overhandigd aan aanvoerder Edwin Kleverwal (foto). Daarna ging de stoet in feeststemming richting Brummen, waar in de kantine op sportcomplex De Hazenberg nog even werd nagefeest. Voor Sportclub Brummen 4, een elftal van voornamelijk oud-selectiespelers, was het voor de derde maal in vier jaar dat het team in de eindstrijd uitkwam. De bokaal werd nu voor de tweede keer in de wacht gesleept, dus een prima prestatie.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.