Anneke Dorland-Bello wil meer voor de medemens betekenen

EERBEEK – Op het huisje waar ze de patiënten ontvangt, staat een grote adelaar afgebeeld. Volgens Anneke Dorland-Bello betekent haar naam adelaar. Ze heeft deze robuuste vogel als symbool gekozen voor haar vechtlust. Op haar adres aan de Prof. Weberlaan 6 heeft zij al enige jaren haar praktijk voor natuurgerichte therapieën. Zij heeft het druk met het behandelen van bezoekers uit binnen- en buitenland, maar toch heeft zij het idee dat zij voor veel mensen nog meer kan betekenen. Zij wil (figuurlijk) de drempel van haar huisje verlagen, beter toegankelijk maken door maandelijks een inloopdag te houden. De eerste keer doet zij dit op woensdag 12 juni. Iedereen die gezondheidsklachten heeft, kan dan bij haar aankloppen en vindt een willig oor.

Anneke heeft bij haar geboorte bijzondere gaven mee gekregen. Dit wordt genetisch doorgegeven, want ook haar moeder en grootmoeder hebben deze. Haar dochter blijkt dit eveneens te bezitten. Zij kan mens en dier behandelen met haar overvloedige energie. Anneke ontdekte haar gave toen zij 28 jaar was. Zij was erg ziek en had vier hernia’s. Die hernia’s ontstonden omdat zij hooggevoelig was, maar Anneke wist dat niet. Iemand die haar wilde behandelen ontdekte dit. Nadat zij bij anderen haar energie overbracht, verminderden haar klachten. Anneke ontdekte dat zij kon voelen wat mensen voor klachten hadden. Ook merkte zij dat ze door aangepaste voeding minder pijn had en beter in haar vel kwam te zitten.
Anneke werd steeds nieuwsgieriger naar voeding en wilde een manier vinden om nauwkeurig te kunnen bepalen wat het beste is. Zij begon met het pendelen. Anneke: “De pendel is een langwerpig voorwerp met een puntvorming die naar beneden wijst. Dit kan van allerlei soorten materialen zijn, zoals edelsteen, hout of licht metaal. Hij hangt aan een ketting van ongeveer 20 centimeter. Door de pendel tussen mijn vingers vast te houden geeft de pendel aan wat mijn onderbuikgevoel zegt. Als de pendel heen en weer gaat betekent dit voor mij ‘ja’ en als hij stil hangt is dit ‘nee’. Zo’n 28 jaar werk ik hier nu dagelijks mee en ik kan er blind op vertrouwen dat de pendel het juiste aangeeft”.

De behandeling van Anneke bestaat uit het werken met de pendel om via eigen energie informatie te krijgen. De pendel wordt dus gebruikt om de klachten te lokaliseren. Hieruit volgt een persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast is het mogelijk om bij haar een behandeling te ondergaan. Door middel van magnetiseren, wordt het lichaam van energie voorzien en geactiveerd om in balans te komen. Meestal vergoedt de meeste zorgverzekeraars.
In het huisje aan het kanaal komen vaak mensen die met hun klachten bij de artsen geen gehoor vinden. Anneke probeert de oorzaak op sporen. Het komt regelmatig voor dat personen die nergens baat konden vinden voor hun kwaal bij haar wel de juiste behandeling krijgen. In de behandelkamer hangen geschenken van dankbare patiënten. Anneke: “Vaak is er toch wat aan te doen. De oorzaak van de klachten is vaak anders dan de deskundigen denken. Ik voel dit aan. Vaak word ik door een arts uit een ziekenhuis opgebeld met een vraag over gezondheidsprobleem. Met de pendel kom ik er dan vaak wel uit.”

Ook voor dieren kan Anneke veel betekenen. Vaak wordt haar hulp ingeroepen bij paarden die kreupel lopen of een andere aandoening hebben. Dikwijls heeft de aandoening te maken met de voeding van de dieren. Een tijdlang was ze vaak in een vaste manege te vinden voor behandelingen. Door tijdgebrek en andere omstandigheden doet zij dit niet meer, maar op verzoek komt zij zeker bij paardenhouders. Ook honden en katten kan Anneke behandelen.

Al een tijd loopt zij rond het met idee om meer voor mensen te kunnen doen. Ouderen helpt zij ook graag. Anneke: “Ik weet zeker dat er nog veel mensen zijn met gezondheidsproblemen waar ze geen raad mee weten. Erge hoofdpijn, gewrichten, vermoeidheid, maagpijn en nog veel meer waar men maar niet af kan komen. Ik behandel graag. Op de inloopdag bereken ik een speciale prijs. Graag wil ik op woensdag 12 juni een inloopdag houden ’s morgens van 09.00 uur tot ’s middags 17.00 uur”. Anneke wijst er op dat bijzonderheden zijn te vinden op haar site www.annekedorland.nl. Met vragen kan men bellen met tel. 0313-659559.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.