Knutsel een vaderdagcadeautje bij Shoeby

DIEREN – Kinderen kunnen woensdag 12 juni bij Shoeby in Dieren een fotohoesje knutselen voor hun vader. Zondag 16 juni is het Vaderdag en welke vader wil er nou geen persoonlijk cadeautje met een leuke foto? Tijdens de kidsmiddag is er ook een leuke kortingsactie. Shop dus tijdens deze middag een leuk Vaderdagcadeau met aantrekkelijke korting. De kidscollectie Jilly & Mitch van Shoeby combineert Fashion & Fun. Hippe kids vinden in de winkel stoere kleding (in de maten 92 t/m 176), maar ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire hits. Jilly & Mitch maakt onderdeel uit van Shoeby, de Nederlandse fashionformule met 250 winkels in Nederland en België.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.