Support Act gaat onverstoord aan de IJssel

DIEREN – De Dierense liveband Support Act, die doorgaans speelt in kroegen op bruiloftspartijen en dorpsfeesten, hebben voor een nieuw project boxen en versterkers uitgezet. Geïnspireerd door straatmuzikanten heeft de band de afgelopen tijd gewerkt aan nieuw repertoire die zij afgelopen zondag voor het eerst akoestisch speelden in de tuin van Villa Veertien aan de IJssel in Dieren. Een grote groep muziekliefhebbers genoot op de zonnige veranda van de nieuwe klanken van Support Act. Voor de band na afloop ook een geslaagde kick-off, ook omdat er voor dit optreden geen tijd opging aan het opbouwen van licht en geluid. Dit geeft de muzikanten in deze setting straks de mogelijkheid om meer flexibel te zijn door op een muziekevenement op verschillende plekken te kunnen spelen of om op een zaterdagmiddag ergens op een plein spontaan te kunnen spelen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.