Home / Giesbeek / 40 Jaar kaartclub in Giesbeek

40 Jaar kaartclub in Giesbeek

GIESBEEK – Op het slotfeest van de jarige kaartclub GSV’38 zijn diverse trouwe leden in het zonnetje gezet. Zo werden diverse winnaars van dit jaar naar voren geroepen om hun verdiende prijs in ontvangst te nemen. Bij het klaverjassen won Annie Leenders de cup met de grote oren en bij het jokeren was het Theo Eikelkamp die de eerst prijs mocht meenemen. Tijdens dit 40 jarige jubileumfeest werd onder het genot van een buffet, muziek en drankjes Jan Beerentsen en Jan Ras gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap. Als 12,5 jarig lidmaatschap werden Ad Boere, Jan en Betsie Bongers en Ans Sandbrink geloond voor hun verenigingstrouw.

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.