Home / Eerbeek / Zonnige binnenkomst Eerbeekse vierdaagse

Zonnige binnenkomst Eerbeekse vierdaagse

EERBEEK – Ruim duizend wandelaars liepen vrijdag 31 mei vol goede moed de Eerbeekse avondvierdaagse uit. Behangen met bloemen, snoepkettingen en cadeaus liepen de deelnemers de laatste meters tot de finish vrolijk door.

De vrolijkheid werd extra verhoogd door de muzikale medewerking van vier muziekkorpsen, waaronder O.L.T.O. uit Loenen. Door de marsmuziek waren de laatste wandelpassen goed vol te houden. Ook dit jaar konden de deelnemers weer kiezen uit de afstanden 5, 7,5 en 10 kilometer. Veel basisschoolkinderen zetten hun beste beentje voor en ook verschillende sportverenigingen waren vertegenwoordigd. Voor rolstoelers was er een speciale route uitgezet, hier namen onder anderen cliënten van St. Riwis Zorg en Welzijn aan deel met hun begeleiders. Door de stevige wind op de vierde dag, kon de vertrouwde Jumbo-boog niet worden opgezet. Deze boog betekende in voorgaande jaren altijd een herkenningspunt voor de lopers, waar ze konden uitrusten en waar de muziek mee zou gaan lopen. Maar ook zonder de boog en in de wind behaalden de deelnemers trots de finish en kregen een mooie medaille.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.