Zomercursus zeilen in Giesbeek

GIESBEEK – Watersportvereniging Giesbeek houdt een korte zomercursus om volwassenen kennis te laten maken met zeilen. In de periode van 19 augustus tot en met 15 september wordt er met Polyvalken gezeild in het recreatiegebied De Rhederlaag. Deze plassen bevinden zich tussen de Veluwe en de dorpen Giesbeek en Lathum.
De zomercursus bestaat uit een viertal lessen van 2,5 uur. Er kan worden ingeschreven voor de volgende dagdelen: maandagavond, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend. De avondcursussen duren van 18.30 tot 21.00 uur, de ochtendcursus duurt van 9.30 tot 12.00 uur.
De cursus kost €55,00. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van WSV Giesbeek. Inschrijven kan tot eind juni via het inschrijfformulier op www.wsvgiesbeek.nl bij het onderdeel kielboot/valk of bel ’s avonds 0316-280410.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.