Ten Broek erelid vv Oeken

OEKEN – Toernooisponsor Marius ten Broek van het ‘Ten Broek Rijwielen’senioren-toernooi, werd tijdens het evenementenweekend van vv Oeken in het zonnetje gezet. Na het zondagse toernooi, waarbij vvOeken de eerste en derde plaats mocht innemen op het podium met twee verschillende teams, werd Ten Broek door voorzitter Axel Nachtegaal het erelidmaatschap toegekend van vv Oeken.

Het toernooiweekend werd op zaterdagochtend afgetrapt door de F-teams. Bij het ‘mpro adviseurs’F-toernooi stonden de volgende teams op het erepodium: vv Oeken F2 won de strijd, Spcl. Brummen F2 werd tweede en de derde plaats was voor Warnsveldse Boys F4. De Fairplaycup bij de F’jes ging naar Warnsveldse Boys F8.
Bij het ‘Tandartsenpraktijk Wilhelminaweg Dieren’ E-toernooi werd het erepodium gedeeld door Warnsveldse Boys E3 (eerste), vv Rheden E3 (tweede) en vv Gorssel E3 (derde). De Fairplaycup ging bij de E’tjes naar vv Oeken E2.
Voor de pupillen sloten de D-teams het toernooi af. In het ‘Sypro Media Groep’ D-toernooi won vv Oeken D1, vv Dieren D2 werd tweede en de derde plaats was voor vv Dieren D3. Eerbeekse Boys D2 verdiende in deze categorie de Fairplaycup.
Na de pupillentoernooien waren de seniorenteams aan de beurt voor het ‘Vroolijke Frans’ mix 7×7 toernooi. Dit toernooi werd gespeeld door spelers van de seniorenteams van vv Oeken onderling. Zaterdagavond werd tot in de kleine uurtjes genoten van de Duitse Champions Leaguefinale tussen Borussia Dortmund en Bayern München in het clubhuis.
Op zondag werd tot slot het ‘Ten Broek Rijwielen’ senioren-toernooi gespeeld. Het erepodium werd gedeeld door vv Oeken 3 (eerste), FC Zutphen 6 (tweede) en vv Oeken 2 (derde). Bij de senioren ging de Fairplaycup naar Angerlo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.