Home / Velp / Velpse Scouts naar Engeland

Velpse Scouts naar Engeland

VELP – De scouts (jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar) van Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen zijn al een jaar aan het sparen voor hun zomerkamp. Dit jaar gaan ze naar Engeland. Het hele jaar zijn er verschillende acties gevoerd om dit voor elkaar te krijgen. Zo zijn er vogelvoedselpakketten verkocht, stonden de scouts op de koninginnedagmarkt en werden er veel klusjes gedaan bij inwoners van Velp.
Op zaterdag 8 juni gaan de scouts tussen 9.30 en 14.00 uur langs in Velp om lege statiegeldflessen in te zamelen. Wie de scouts wil steunen, kan de flessen bij hen kwijt. De flessen kunnen ook in een zak voor de deur worden gezet. Voor lidmaatschap of informatie om leiding te worden, neem contact op met mevrouw S. Alberts: 026-3634227 of de heer J. Thijsse: 026-7023716.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.