Robijnen jubileum RKJK kamp

BRUMMEN – Het R.K.J.K. (Rooms Katholiek Jongeren Kontakt) vierde tijdens het Pinksterweekend het robijnen jubileum van het jaarlijks terugkerend jongerenkamp in Zeddam. Het hele kamp stond in het teken van de afgelopen 40 jaar.

Vrijdagavond vertrokken de oudere kinderen om 18.30 uur op de fiets naar het kamp. De jongere kinderen werden een uur later met auto’s naar Zeddam gebracht. Na een korte rondleiding door het kamp werd het al tijd voor de eerste spelletjes, bingo voor de jongsten en een smokkelspel voor de ouderen.
De zaterdag was een drukke dag met een spellencircuit rondom het kamp, een vossenjacht in het centrum van Zeddam en ‘s avonds een echte spooktocht waar de angst soms hoog opliep. Op zondag stond de ‘lange tocht’ op het programma. Door de vele spelletjes en het vluchten voor de rovers was het een afwisselende tocht. Op maandag was het na een kort spel weer tijd om het kamp op te breken. Om 15.30 uur was iedereen weer terug in Brummen. De organisatie kijkt terug op een geweldig kamp met onverwacht mooi weer en bedankt de ouders die hebben gereden, de leiding van het kamp en de sponsors: Paul Bosman, Ruumpol transport, T. Hoyinck, Aviko, Fixet Brummen, Gastouder Erika elshof en Den Hollander kaas. De organisatie en de kinderen kijken al weer uit naar het volgende kamp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.