Fietsexpositie in bieb Brummen

BRUMMEN – Henny Burkels uit Zutphen stelt in de maand juni zijn verzameling miniatuur fietsen tentoon in de bibliotheek in Brummen. De racefietsjes staan hierbij centraal in verband met de 100ste Tour de France die ook in deze maand van start zal gaan.
Ook historische exemplaren zijn te zien, zoals vele Aziatische modellen die Burkels tijdens zijn reizen in Azië op te kop tikte. Voor de aankleding van de tentoonstelling wordt hulp verkregen van Jo Han Khouw uit Groningen, die ook de website verzorgt die als voorproefje te bekijken is: www.hennysfietsen.nl. Op 4 juli verhuist het hele circus naar de bibliotheek in Eerbeek, waar het de maand juli te zien is. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.