Home / Dieren / Successen bij jeugd Rebelle

Successen bij jeugd Rebelle

DIEREN – AutovanOort Rebelle heeft al jaren een sponsor voor de jeugdteams. Van der Veen Schilders ondersteunt de jeugdteams al jaren en ook het afgelopen seizoen heeft de vereniging weer een impuls gekregen van de sponsor. Alle jeugdspelers zijn weer volledig in het nieuw gestoken en lopen er weer tiptop bij. Natuurlijk is de vereniging Rens van der Veen erg dankbaar en heeft hem uitgenodigd om met alle jeugdleden op de foto te gaan. De jeugdafdeling van AutovanOort Rebelle is een bloeiend onderdeel van de vereniging en het aantal jeugdleden is ongeveer 1/3 deel van het totaal aantal leden. In het afgesloten seizoen zijn 2 van de 5 jeugdteams kampioen geworden, een prima resultaat. Volgend seizoen start Rebelle met 5 jeugdteams in de competitie maar ook in de seniorenteams zijn jeugdleden ingedeeld. Ook het komende seizoen kan AutovanOort Rebelle de jeugd weer een ruim programma bieden en naast de reguliere trainingen wordt ook weer een trainingsprogramma voor talentvolle jeugd aangeboden. Dit is natuurlijk mede mogelijk door de inbreng van de sponsor Van der Veen Schilders.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.