Home / Drempt / Expo ‘t Heekenbroek

Expo ‘t Heekenbroek

DREMPT – In de Dobbe bij wijnboerderij ‘t Heekenbroek in Drempt is tot 16 juli een expositie van schilderijen van Ina Bijvank te zien. Ina is geboren en opgegroeid in  het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Zij is autodidact en schildert nu ongeveer 6 jaar. De natuur die in Bronkhorst haar achtertuin was en haar werk bij kwekerij Oudolf in Hummelo waar ze vele jaren met planten heeft gewerkt zijn nog steeds haar grote inspiratie bron. Vandaar dat bloemen de boventoon voeren in haar over het algemeen kleurrijke schilderijen. Experimenteren met kleuren, vormen, materialen en onderwerpen is een constant proces van groei. De meeste werken zijn in acryl met grote kwast of paletmes geschilderd. De doeken worden steeds groter en onderwerpen worden geleidelijk abstracter weergegeven. Schilderen is voor haar durven op een creatieve manier een beeld te laten ontstaan. Haar atelier is in Steenderen waar ze nu woont. Neem ook een kijkje op haar website  www.galeriebronkhorst.nl.
De expositie en het terras bij de wijnboerderij zijn open van woensdag t/m zondag van 12.00 – 17.00 uur. U bent van harte welkom.
Adres wijnboerderij: Tellingstraat 7 Drempt. Info: www.heekenbroek.nl / 0314-381988
Binnenkort is Ina’s werk ook te zien in de Kapel in Bronkhorst.  Van 6 t/m 12 juli exposeert ze met  Peggy van de Beek en Erika Kuik schilderijen en keramiek. Deze expositie is elke dag open van 10 tot 17 uur. Op zaterdag- en zondagmiddag zijn er muzikale klanken tussen de kunstwerken.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.