Rode Kruis collecteweek van start

 

BRUMMEN – Ruim 28.000 collectanten van het Rode Kruis collecteren van 9 tot en met 15 juni door het hele land. Ook in Brummen gaan vrijwilligers de straat op om steun te vragen voor de lokale activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis. Om onze activiteiten mogelijk te maken, zoals EHBO hulp bij evenementen, AED cursussen, bijzondere vakanties , welfare en rolstoelvervoer in Brummen, is geld nodig.

Mobiel collecteren

We zijn blij met iedere bijdrage! U kunt ook een gift overmaken met uw mobiele  telefoon. Sms daarvoor RKBRUM2 naar 4333 en u doneert 2 euro aan het Rode Kruis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.