Home / Doesburg / Logo van Doesburg 777 bekend

Logo van Doesburg 777 bekend

DOESBURG – De Stichting Doesburg 777 heeft zijn logo bekend gemaakt. Het beeldmerk, dat is ontworpen door grafisch ontwerper Han Jansen, wordt binnenkort in gebruik genomen op de Twitter en Facebook-accounts van de Stichting, en later op de website www.doesburg777.nl, die nog in aanbouw is. Het logo wordt dan ook aan de Doesburgse gemeenschap beschikbaar gesteld in verschillende afmetingen en bestandsformaten. Doesburg viert volgend jaar dat het 777 jaar stadsrechten heeft, en wil van 2014 een feestelijk jaar maken. De Stichting Doesburg 777 gaat initiatieven daartoe faciliteren en begeleiden. De Stichting is bereikbaar via het email-adres info@doesburg777.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.