Home / Doesburg / Groepsexpositie schilderschool

Groepsexpositie schilderschool

DOESBURG – De schilderschool in Doesburg laat vanaf 6 juni de expositie met het thema Kringloop zien in de Martinikerk. Kringloop of cyclus is een proces waar een aantal stadia elkaar opvolgt, waarbij uiteindelijk de uitgangstoestand weer wordt bereikt. De cursisten zijn met bovengenoemde kennis aan de slag gegaan. De opening vindt donderdag om 14.30 uur plaats. Tot en met 18 juli is de expositie te bezoeken. De Martinikerk is voor bezichtiging geopend van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. De expo wordt in samenwerking met de Stichting manifestaties Martinikerk gehouden.

www.smmd.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.