Voetbaljeugd Oeken en SHE samen verder

OEKEN/EERBEEK – De jeugdafdelingen van vv Oeken en vv SHE worden samengevoegd tot één jeugdafdeling die actief zal zijn onder de naam SJO Oeken-SHE. SJO staat voor Samenwerking Jeugd Opleiding. De voorzitters van de twee voetbalverenigingen tekenden op 26 mei een samenwerkingsovereenkomst.
De intensieve vorm van samenwerking moet zorgen voor een voetbaltechnische kwaliteitsslag. Het behoud van de identiteit en de kernwaarden van beide clubs blijven daarbij centraal staan. SHE voorzitter André van Welie en voorzitter Axel Nagtegaal van vv Oeken willen met deze samenwerking de jeugdafdelingen bestaansrecht geven en de spelers een goede leeftijdsdoorloop aanbieden. Het samenwerkingsverband richt zich ook nadrukkelijk op dames/meisjesvoetbal. Hoewel beide verenigingen al jaren damesvoetbal aanbieden, zal de samenwerking er voor gaan zorgen dat er volledige damesteams op verschillende leeftijdsniveaus actief zullen zijn.
De besturen van de beide clubs willen de samenwerking in de komende jaren uitbreiden en intensiveren. Alle jeugdteams zijn inmiddels onder de nieuwe naam SJO Oeken-SHE bij de KNVB ingeschreven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.