Home / Dieren / Hockeymeisjes kampioen

Hockeymeisjes kampioen

DIEREN – De meisjes van MB3 van MHC Dieren zijn zaterdag 25 mei kampioen geworden. Na negen gewonnen wedstrijden was een gelijkspel tegen Westerduiven al voldoende geweest voor het kampioenschap, maar ook deze strijd werd met 2-0 gewonnen door de hockeydames. De laatste twee wedstrijden wil het team ook nog winnen om zonder puntverlies het kampioenschap extra glans te geven.
Vooral de teamspirit en het plezier in het spel staan centraal tijdens de wedstrijden, maar ook tijdens de trainingen. Onder leiding van de enthousiaste coach Joost Reuver kijkt het team al weer uit naar een nieuwe uitdaging: het kampioenschap van 2014. Het team MB3 bestaat uit Patricia, Melina, Britt, Nienke, Lisa, Marleen, Esmée, Jaeike, Romy, Annelies, Laura en Anne. Kijk voor meer informatie over MHC Dieren op www.mhcdieren.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.