Hockeymeisjes kampioen

DIEREN – De meisjes van MB3 van MHC Dieren zijn zaterdag 25 mei kampioen geworden. Na negen gewonnen wedstrijden was een gelijkspel tegen Westerduiven al voldoende geweest voor het kampioenschap, maar ook deze strijd werd met 2-0 gewonnen door de hockeydames. De laatste twee wedstrijden wil het team ook nog winnen om zonder puntverlies het kampioenschap extra glans te geven.
Vooral de teamspirit en het plezier in het spel staan centraal tijdens de wedstrijden, maar ook tijdens de trainingen. Onder leiding van de enthousiaste coach Joost Reuver kijkt het team al weer uit naar een nieuwe uitdaging: het kampioenschap van 2014. Het team MB3 bestaat uit Patricia, Melina, Britt, Nienke, Lisa, Marleen, Esmée, Jaeike, Romy, Annelies, Laura en Anne. Kijk voor meer informatie over MHC Dieren op www.mhcdieren.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.