Home / Dieren / Meisjes D2 Dierensche Boys kampioen

Meisjes D2 Dierensche Boys kampioen

DIEREN – Het meisjes D-team van Dierensche Boys heeft het kampioenschap binnengehaald in de voorjaarscompetitie. De dames verloren slechts één wedstrijd van het jongensteam van concurrent Stokkum D1. Alle andere wedstrijden werden gewonnen. De meiden werden in het zonnetje gezet en kregen een mooi kampioens-T-shirt.
Het team gaat volgend seizoen verder als C-team. Meisjes die het leuk vinden om in dit kampioensteam mee te voetballen kunnen zich aanmelden via de site www.dierenscheboys.nl of via een e-mail naar info@dierenscheboys.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.