Home / Angerlo / Beker voor Angerlo Vooruit Zat 2

Beker voor Angerlo Vooruit Zat 2

ANGERLO – Het heren zaterdagelftal van Angerlo Vooruit is onlangs kampioen geworden. Zij deden dat door een overwinning van 2-1 op DCS. Het was het vierde jaar op rij dat dit team in de bekerfinale staat en daarvan hebben ze er drie gewonnen. In het team spelen Patrick Banda, Jeffrey Verheul, Erwin Strabbing, Hendrik van de Meulen, Marcel Strabbing, Alfons van Huygevoort, Jeremy Marlessy, Ferry van Middelkoop, Paul Kölzer, Jasper Molenaar, Hans Kölzer, Clement Zwiers, Rick Berendsen, Stefan van Limbeek, Davy Aalders, Jerry van de Bosch, Kasper van Driel, Peter den Hartog, Jessy Regouin, Bart Nengerman en Wouter Tangelder.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.