Demo- en showdagen Hissink & Zn

OEKEN – De firma Hissink & Zn uit Oeken bestaat dit jaar zestig jaar. Om dit jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan worden er op 13, 14 en 15 juni demo- en showdagen gehouden. Tijdens deze dagen zijn er diverse noviteiten te zien, waaronder de nieuwe SPV2. Veel nieuwe machines worden tentoongesteld en er is ook een uitgebreid demonstratieprogramma. De Eicher tractoren ontbreken uiteraard ook niet. De bezoekers van de demo- en showdagen kunnen gebruik maken van aantrekkelijke jubileumaanbiedingen. De demo- en showdagen vinden plaats aan de Buurtweg 42 in Oeken en vinden plaats op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De firma Hissink is vanuit de landbouwmechanisatie uitgegroeid tot importeur en dealer van machines ten behoeve van de groene sector, bosbouw en landbouw. In het verleden is de firma vooral bekend geworden door de verkoop van de Eicher tractoren in Nederland. Destijds handelde het bedrijf nog onder de naam Nijhof. Tegenwoordig is Hissink bekend als importeur van onder andere Bigab, Farma, FSI, Gilibert, Heizohack, Marolin, Rigitrac, Seppi M en Spearhead. Ook worden er in eigen beheer machines ontwikkeld en geproduceerd.

Tel. 0575 – 476555
www.hissink-oeken.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.