Schilderwedstrijd en kunstmarkt in Hummelo

HUMMELO – Tijdens het nieuwe evenement Vive la France, dat van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli plaatsvindt in Hummelo, houdt de schilderschool van Marian Merk een kunstmarkt. Daarnaast is er een schilderwedstrijd uitgeschreven.

De schilderwedstrijd is opgedeeld in twee categorieën. Zo kan iedereen ter plekke een landschap schilderen tijdens de vier Franse dagen. Ook mogen mensen dit thuis doen en dit later inleveren. Het is de bedoeling dat het landschap van Hummelo en omgeving centraal staat in het werk. De wedstrijd is voor iedereen, beginners of professionals. Alle technieken en stijlen zijn toegestaan. Op zondag 14 juli worden alle kunstwerken tentoongesteld en door een vakjury beoordeeld. Er zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld door Winston & Newton en de Kunstburg in Doesburg. De prijsuitreiking vindt die dag om 16.00 uur plaats.
De ruimte rond de kerk wordt voor de kunstmarkt geheel in Franse stijl gebracht, waar mensen niet alleen de schilderkunst, maar ook het werk in andere kunstvormen kunnen tonen en verkopen. Wie hieraan mee wil doen, kan via Marian Merk een kraam huren, tel. 06-48276894 of info@marianmerk.nl. In het kerkje en bij de Gouden Karper is tegelijkertijd een expositie te zien van leerlingen van Marians schilderschool.

www.hummelo.nl
www.marianmerk.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.