Home / Fietstocht Alcoholvrij op de Veluwe

Fietstocht Alcoholvrij op de Veluwe

BEEKBERGEN – Het Fietsgilde Apeldoorn houdt donderdag 20 juni een recreatieve fietstocht Alcoholvrij op de Veluwe met vakantie. Het Hoogeland, gesticht in 1892, bood onderdak aan onder andere alcoholisten en spiritusdrinkers. Deze middagtocht van 30 kilometer vertrekt om 13.00 uur vanaf parkeerplaats Dubbelbeek, hoek Arnhemseweg. De tocht voert door Beekbergen en via de Krimweg naar camping ’t Spoek. Vervolgens weer richting Beekbergen en Lieren en langs het Apeldoorns kanaal terug naar het vertrekpunt.

www.fietsgilde-apeldoorn.nl
Tel. 055 – 3605262
 

Lees ook

Online lezing Anna van den Dool

BRUMMEN – Tekstschrijver, auteur en cultureel journalist Anne van den Dool verzorgt donderdag 11 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.