Home / Eerbeek / Eerbeekse sportdag

Eerbeekse sportdag

EERBEEK – Het leek even dat de sportdag in het water zou vallen, want de weersvoorspellingen waren niet zo gunstig. Maar gelukkig bleef het droog en konden alle kinderen van de groepen 5 tot en met 8 van alle Eerbeekse basisscholen kennismaken met veel verschillende takken van sport.
Zo konden ze genieten van volleybal, handbal, badminton, dammen, korfbal, springen, hockey, karate, voetbal, tennis en mountainbike, maar er was ook een beeball-toernooi, een vijfkamp, slagbal, trefbal, een pannakooi en een hindernisbaan. Er was dus erg veel te doen, met dank aan de vele vrijwilligers, alle verenigingen, Björn licht en geluid, de sponsoring van Jumbo, en het enthousiasme van alle kinderen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.