Winst LTC teams

LEUVENHEIM – Beide teams van de Leuvenheimse Tennis Club wonnen zaterdag hun wedstrijd in de KNLTB competitie. Het eerste team versloeg thuis Wapenveld met 4-1.

Rob Straver heeft tot dusverre al zijn enkelspelen gewonnen. Ook tegen Wapenveld besliste hij de partij in de derde set weer in zijn voordeel (6-3, 4-6 en 6-1). Samen met teamcaptain Jan van Raai won hij daarna de heren dubbel met 6-1 en 6-0.
Grada Asta had het in de eerste set lastig (7-5 winst) maar was in de tweede set met 6-2 snel klaar. De wedstrijdwinst was daarmee al binnen. De dames dubbel met Shirley Houtman ging weliswaar verloren maar Jan en Shirley noteerden in het gemengd dubbel weer een 6-3 en 6-3 zege zodat de 4-1 winst een feit werd.

Het tweede team won in Almen met 3-2 van Laerveld.
Ernst van der Avoird, invaller voor Geert Jan Dijkerman, was de man in vorm. Hij won zijn enkelspel met duidelijke cijfers (6-1,6-1) en was met Bob Dietz in de heren dubbel met 6-3 en 6-3 te sterk voor hun Larense opponenten.
Kim Witteveen trof in de dames enkel een sterke tegenstandster en verloor met 6-1 en 6-0.
In de dames dubbel verloor Kim met Marcella Nebbeling met 6-4 en 6-3.
Het gemengd dubbel moest de beslissing brengen. Bob Dietz en Marcella Nebbeling speelden voor het eerst samen maar trokken de partij keurig naar zich toe met 6-2 en 6-4.

Met nog één wedstrijd te gaan staan beide teams goed geklasseerd in hun competitie.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.