Home / Loenen / Acties voor Restauratiefonds Protestante Kerk Loenen

Acties voor Restauratiefonds Protestante Kerk Loenen

LOENEN – De Kerkenraad van de Protestantse Kerk Loenen houdt weer enkele acties voor versterking van de kas van het Restauratiefonds. Er worden weer pannenkoeken gebakken op het Schaapscheerdersfeest op zaterdag 1 juni. Zoals elk jaar staan ook nu weer enkele enthousiaste dames klaar om deze lekkernij te bakken en te verkopen. Met of zonder spek. De opbrengst is voor het Restauratiefonds, dat nu bestemd wordt voor de restauratie van de muur en het hekwerk rondom de kerk en het kerkhof.
Zaterdag wordt er op de kraam ook boeken verkocht. Uit de grote hoeveelheid die aanwezig is in de Mazzelschuur worden een aantal exemplaren uitgestald op de kraam. De bezoekers kunnen gezellig snuffelen tussen de grote en kleine boeken.

In juni gaat de Kerkenraad ook weer loten verkopen. De trekking is op 7 juli tijdens het koffiedrinken na de kerkdienst. De opbrengst is bestemd voor de restauratie van het hekwerk. Door vele bedrijven uit Loenen en omgeving zijn diverse mooi prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs is een fiets.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.