DWV-zwmmers op dreef in Gelderse Kampioenschappen Langebaan

DOESBURG / NIJMEGEN – Twee weekenden lang zijn de Gelderse Kampioenschappen Langebaan gezwommen in het Sportfondsenbad West in Nijmegen. DWV uit Doesburg nam hieraan deel met acht deelnemers: Aniek Bloemendaal, Lynn Kamphuis, Mandy Snelder, Marleen Ankersmit, Loes ter Steeg, Yentle Muller, Ruben Snieder en Sjors Kamphuis. Helaas kon Ruben Snieder wegens omstandigheden niet deelnemen aan het 2e weekend.

Door de deelnemers van DWV werden in totaal 16 medailles binnengehaald: 4 gouden, 5 zilveren en 7 bronzen plakken. Met dit aantal is DWV op de 11e plek geëindigd in het medailleklassement. Aniek Bloemendaal werd tevens uitgeroepen tot beste zwemster in de ‘Dames Jeugd-klasse’.

De medailles zijn als volgt verdeeld:
Categorie Meisjes Jeugd 1: Aniek Bloemendaal (Reeds in bezit NK limieten): Goud 100m vrijeslag, Goud 200m vrijeslag, Goud 200m wisselslag, Zilver 200m schoolslag,Zilver 100m rugslag, Zilver 100m schoolslag en Zilver 200m rugslag. Lynn Kamphuis: Zilver 100m vrijeslag (NK limiet gehaald) en Brons 100m rugslag.
Categorie Meisjes Junioren 2: Marleen Ankersmit (reeds in bezit NJK limieten): Goud 100m vrijeslag en Zilver 200m vrijeslag; Loes ter Steeg: Brons 100m vrijeslag (NJK limiet gehaald) en Brons 100m rugslag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.