Gezellige ANBO-middag

EERBEEK -36 Leden van de ANBO afdeling Eerbeek verzamelden zich dinsdagmiddag bij de Tjark Riks in Eerbeek voor een fietstocht van ongeveer 30 km. Het zonnetje scheen volop dus beter kon het niet.
Nadat alle neuzen waren geteld en de mensen met een reflecterend hesje aan werden verdeeld door de groep, werden de trappers in beweging gezet. Voor de een op een fiets met elektrische ondersteuning en voor de ander op een ‘ouderwetse’ terugtrapfiets, maar voor iedereen was het goed te doen.
De tocht ging richting Klarenbeek, langs het Beekbergerwoud en zo binnendoor naar Beekbergen. Hier werd een bezoek gebracht aan het Fordmuseum met haar tuinen en hier stond voor iedereen de koffie klaar. Na deze leuke rustpauze ging de tocht verder langs het Hoogeland, achter golfbaan De Scherpenbergh langs, waar ook een stop was voor een bekertje limonade. Na deze versnapering ging de tocht verder langs de Waterval om uiteindelijk bij restaurant de Loenermark uit te komen waar iedereen de mogelijkheid had om iets te eten.
Al met al was het een zeer geslaagde fietstocht, mede door het mooie weer en zeker voor herhaling vatbaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.