Home / Rheden / Rhedense meiden winnen beker

Rhedense meiden winnen beker

RHEDEN – De wedstrijd om de bekerfinale werd in Bathmen gespeeld tussen VV Rheden mB1 en Heino mB1D. Het werd een spannende wedstrijd. Rheden nam met 1-0 de leiding, maar Heino wist de wedstrijd te kantelen zodat Rheden opeens tegen een 1-2 achterstand aan keek. De meiden van de VV Rheden toonde echter karakter en wisten de 2-2 op het scorebord te krijgen. Uiteindelijk moesten penalty’s de beslissing brengen en na afloop daarvan mochten de meiden van VV Rheden de beker in ontvangst nemen. Het winnende team bestaat uit: Kayleigh, Ashley, Alishya, Demi, Joelle, Sharon, Channa, Ellen ,Karlijn, Amber, Maaike, Lisanne, Puck, trainers Niels, Wijnand en Denfer, en leidster Heidi.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.