Home / Regio / Duivensport

Duivensport

REGIO – De duiven vlogen dit weekend uit St. Quintin in Noord-Frankrijk. De utslagen zijn: PV de Luchtbode Doesburg: 1 en 2: M. ten Dolle; 3 en 5: Th. Baars; 4. L. Rabeling; PV Velp-Zuid: 1 en 3: Comb. Meijer; 2. R. Bailly; 4 en 5: H. Bosveld; PV de Zwaluw: 1, 3 en 4: Comb. Liethof-Bosveld; 2. E. Onstein; 5. G. Zonnenberg; Gevleugelde Vrienden: 1. A. Welgraven; 2. R. Uylen; 3. A. Verheul; R. Uylen; 5. A. Welgraven; PV Ons Vermaak: 1. J. Onstenk; 2 en 5: Comb Nijmeijer-Wezenberg; 3 en 4: Comb. Geerdink-Wienk.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.