Home / Dieren / Haringparty voor goede doelen Kiwanis in Theothorne

Haringparty voor goede doelen Kiwanis in Theothorne

DIEREN – Ook dit jaar houdt de Kiwanis-afdeling weer hun inmiddels traditionele haringparty, op 13 juni. De locatie is ook dit jaar weer het Grand Café van zalencentrum Theothorne Dieren. De haringparty begint om 18.00 uur. Om 20.00 uur is er de beroemde veiling voor het goede doel.

Was vorig jaar de Kiwaniskamer/stichting Gaandeweg het goede doel. “Dit jaar hebben wij gekozen voor een Lokaal Project, te weten het Jeugd Sport Fonds Rheden”, legt Ap Lammers namens de Kiwanis uit. “Sinds het voorjaar van 2013 heeft de Gemeente Rheden zich ook aangesloten bij het Jeugd Sport Fonds Gelderland. Het motto van het Jeugd Sport Fonds is ‘alle kinderen moeten kunnen sporten’. Vorig jaar hebben er via de regionale en lokale fondsen 23.000 kinderen kunnen sporten. Landelijk zijn er ruim 150.000 kinderen die voor de regeling aanmerking komen. Fondsen vergoeden maximaal € 225,00 aan contributie en kleding. In de praktijk komt het herhaaldelijk voor dat de beschikbare gelden niet voldoende zijn om alle kinderen te kunnen laten sporten. Daarom zijn acties zoals die van onze club nodig om extra gelden te verkrijgen”, aldus Lammers.

Deelname aan de gezellige haringparty in Dieren kost slechts € 32,50 per persoon. Naast de haring en drankjes is er ook een warm/koud buffet. Om 20.00 uur is er zoals gezegd weer de welbekende Amerikaanse veiling van onder meer een vaatje haring, gesponsord door Visspecialist Marius Mennink. Het einde van deze smakelijke netwerkbijeenkomst is rond 21.00 uur.
Voor mensen die op de avond van de 13e juni niet aanwezig kunnen zijn, maar wel iets voor dit goede doel wilt doen, bestaat de mogelijkheid om via Marktplaats te bieden op een tweede vaatje haring.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ap Lammers: 06-53394768. Aanmelden graag via e-mail: aplammers@planet.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.