Home / Doesburg / Boeken en Kunst

Boeken en Kunst

DOESBURG – Ook burgemeester Kees Luesink snuffelde naar hartelust tussen de tweedehands boeken die lagen uitgestald. Zaterdag vond de derde editie van de boeken- en kunstmarkt in Doesburg plaats.

Georganiseerd door Stein tweedehands boeken & antiquariaat, is de markt na drie succesvolle edities al een mooie traditie geworden. De belangstelling voor het evenement in de Gastelaarstraat was dan ook groot. Onder een heerlijk zonnetje was het dan lekker snuffelen tussen de vele boeken. Velen waren weer naar Doesburg gekomen om hier een bepaald boek te zoeken. Maar natuurlijk ook de Doesburgers zelf, die nét dat ene boek zochten en soms ook vonden. Er waren zowel gewone tweedehands boeken als ook antiquarische boeken. Gecombineerd met een kleine kunstmarkt maakt het tot een fantastisch geheel. Een stuk of tien kunstenaars hadden stukken en werken tentoongesteld en deze waren ook te koop –foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.