Home / Dieren / Het is ‘Tied veur Tapas’ bij Polysport

Het is ‘Tied veur Tapas’ bij Polysport

DIEREN – Polysport Activiteitenpark & Catering houdt op vrijdag 14 juni een gezellige tapas-avond. Iedereen kan meedoen. Waar het om gaat die avond, is gezelligheid en vooral om heel lekker te eten. “Onze chefkoks gaan jullie verrassen met heerlijk verse tapasgerechten”, legt Patrick Peters uit.

Tijdens de maaltijd worden de gasten muzikaal begeleid door een Spaanse muzikant. “Daarnaast gaat onze Salsa-danslerares u de basis bijbrengen (als u wilt natuurlijk!) van de Latijns-Amerikaanse dans, de Salsa! Ook de rest van de avond zal de muziek aangepast worden aan de sfeer”, aldus Peters.
Een gezellige DJ gaat de bezoekers muzikaal verrassen. Of wat dacht u van een heerlijke cocktail uit de cocktail bar! Met al deze ingrediënten kunt u rekenen op een gezellige en sfeervolle avond. Niks moet en bijna alles mag! Neem dus je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s mee en beleef Zuid-Amerika in Dieren. Het is ‘Tied veur Tapas’.

De kosten zijn € 29,50 p.p. exclusief de drankjes en cocktails. Bel 0313-414971 of mail info@polysport.nl om te reserveren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.