Week van het Prokkelen

REGIO – Van 3 tot en met 8 juni is het de week van het prokkelen. Op 300 locaties in Nederland zijn er activiteiten waar mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar ontmoeten, in gesprek gaan, samen sporten, muziek maken, debatteren, koken, eten en nog veel meer en zo elkaars leefwereld en mogelijkheden leren kennen.

Op donderdag 6 juni kan men sorbet maken in Angerlo. De medewerkers van de theeschenkerij verzorgen een gezellige middag voor de mensen van de Pelgromhof. Samen met de oudere mensen wordt er koffie gedronken en kan men sorbet maken en opeten. (J. Wouters, tel. 06 – 23223359, e-mail. j.wouters@philadelphia.nl).
27 Kinderen van Michaelshoeve in Brummen ZMLK-school de Lans en OBS de Krullevaar bereiden op dinsdag 4 juni een high-coffee. Op woensdag 5 juni serveren ze al het lekkers tijdens de koffie aan bewoners van woonzorgcentrum Tolzicht. Na de koffie doen de kinderen mee aan de wekelijkse gymles van de senioren. (M. ten Hove, tel. 0570 – 568600, e-mail. mtenhovebeckers@lsg-rentray.nl).
Ongeveer 25 leerlingen van de bovenbouw van de vrije zml school De Lans in Brummen krijgen donderdag 6 juni Prokkelstage les. Zij gaan een week later met z’n allen op Prokkelstagepad. (N. Benl, tel. 0575 – 562650, e-mail. n.benl@schooldelans.nl).
Samen met buurtgenoten, volkstuinvereniging, scholieren en medewerkers van werkstation Beinum wordt de fruitboomgaard in Doesburg opgeknapt op dinsdag 4 juni. (Tel. 06 – 23718908, e-mail. p.verhaaf@philadephia.nl).
Clieneten van ’s Heeren Loo Steintjesweide in Hengelo houden 3 juni een high-tea. Samen met de buren van ouderenzorgcentrum De Bleijke zal van deze lekkernijen worden genoten. (Anton Venhoeven, tel. 06 – 31979638, e-mail. steintjesweide@sheerenloo.nl).
In Velp gaan het activiteitencentrum en een seniorenflat met elkaar lunchen en samen deelnemen aan workshops op donderdag 6 juni (Marga Hurenkamp, tel. 026 – 3696935, e-mail. marga.hurenkamp@siza.nl).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.