Home / Klarenbeek / Klarenbeek en Rabobank samen verder

Klarenbeek en Rabobank samen verder

KLARENBEEK – SC Klarenbeek en de Rabobank Voorst hebben de al jaren bestaande sponsorverbintenis voor een nieuwe periode verlengd. Dat bewijst de verankering van de Rabobank in en haar betrokkenheid bij sportieve activiteiten in de regio. SC Klarenbeek heeft zich in de voorbije periode bewezen als betrouwbare partner die ook voor de bank de juiste sponsortegenprestaties levert. “Zo komt sponsoring optimaal tot z’n recht”, aldus directeur Edwin Boekhorst van Rabo Voorst.
Voorzitter Bart Brouwer van SC Klarenbeek is in z’n nopjes met de nieuwe samenwerking. “Met het oog op de nieuwbouwplannen van het sportcomplex dat hier over een tijdje moet Staan, hebben we alle steun nodig. Rabo waardeert ons als Omnisportvereniging met een brede maatschappelijke functie in en om Klarenbeek en brengt dat tot uiting door met ons verder te gaan”, aldus Brouwer.
De nieuwbouw van SC Klarenbeek gaat in het laatste deel van dit jaar van start en moet, als alles goed verloopt, in 2014 gereed zijn voor gebruik. “Met een terugtrekkende overheid als stimulator en supporter is de steun van sponsoren onontbeerlijk en wij zijn er dan ook trots op dat we de Rabobank tot één van onze belangrijke steunpilaren mogen rekenen”, zegt Bart Brouwer die op de foto net de handtekening heeft gezet onder de formalisering van de samenwerking met de bank.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.