Home / Eerbeek / Drukke ochtend voor de kleuters van de Triangel

Drukke ochtend voor de kleuters van de Triangel

EERBEEK – De kinderen van beide kleutergroepen van basisschool de Triangel hadden een leuke verrassing voor alle mama’s: een verwenuurtje. Een paar weken geleden hadden de moeders al een geheimzinnige uitnodiging gekregen en ze waren wel heel nieuwsgierig.
 

Ze mochten om kwart over negen op school komen en gelijk gaan zitten, de kinderen zorgden voor de rest: een lekkere crème op hun gezicht, daarna foundation, oogschaduw, lippenstift, nagellak, enz. Ook werden hun haren mooi gekapt. De dag ervoor hadden de kleuters al op elkaar geoefend. Als ze het allemaal te wild zouden doen, was de kans op extra rimpels natuurlijk wel groot en dat was nou juist niet de bedoeling van onze behandeling!
Alle aanwezig mama’s zaten er heel relaxt bij en genoten van de behandeling door de kinderen. De klassenmoeders hadden voor lekkere cake, koek, taart en snoep gezorgd.
Al met al een heel fijn uurtje voor de moeders. Sprintfoto uit Eerbeek heeft er leuke foto’s van gemaakt, zoals de groepsfoto die hierbij te zien is.
Daarna was het afgelopen met de rust: de kinderen moesten aan het rennen met de hele school! Alle kinderen van de Triangel deden mee aan de Roparunloop. De groepen 1, 2 en 3 mochten rondjes over het grote plein rennen, de rest van de groepen rond de school. Dit alles onder begeleiding van de ‘school-dj’ Max Jonkers.
Het ging zó goed, dat in totaal meer dan vierduizend euro is opgehaald. Alle leerlingen kregen een vaantje na afloop en een enorm applaus van de organisatie. Goed om te zien dat kinderen zo hun best wilden doen voor kinderen met kanker!
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.