Fractievoorzitter Groen Links vertrekt

DE STEEG – Het Bestuur van de afdeling GroenLinks Rheden deelt mee dat fractievoorzitter Janet Duursma deze zomer de Rhedense politiek gaat verlaten. Reden voor dit vertrek is dat zij gaat samenwonen in de gemeente Hof van Twente. Een verhuizing uit de gemeente leidt, conform de gemeentewet, direct tot beëindiging van het raadslidmaatschap. Duursma betreurt haar tussentijdse vertrek uit de gemeenteraad. Zij heeft zeven jaar lang met veel genoegen haar partij vertegenwoordigd in de Rhedense raad. Het fractievoorzitterschap zal worden overgenomen door Constans Pos, voor velen een bekende in de gemeente.
De verhuizing betekent niet het einde van de politieke loopbaan van Duursma. Zij zal haar politieke activiteiten voor GroenLinks voortzetten in de regio Twente.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.