Home / Tonden / Hetty de Bruin wint ringsteken

Hetty de Bruin wint ringsteken

TONDEN – De Oranjefeesten in Tonden zijn dit jaar weer prima verlopen. “Er heerste een gemoedelijke sfeer en het weer viel gelukkig hartstikke mee”, aldus Bas Droge van de Tondense Oranjevereniging. Vrijdagavond deden zestig dames mee aan het Ringsteken (foto). Uiteindelijk is Hetty de Bruin als winnaar uit de bus gekomen. De volgende ochtend was het tijd voor het vogelschieten. Daar won Joop Plagman bij de mannen en bij de kinderen was Pieter Droge de beste. Het weekend werd feestelijk afgesloten met het jubileumconcert van de Achterhoekse band Boh Foi Toch. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Tonden geniet

TONDEN – Met de uitnodiging van het komisch gezelschap Herman in een Bakje Geitenkwark hoopte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.