Topscorer Zijlstra verlaat Oeken

BROEK – De 27-jarige Dierense voetbalster Sharon Zijlstra speelde vorige week haar laatste wedstrijd in het blauwwit van VV Oeken. Zijlstra groeide de laatste vier seizoenen onder trainer Eddy Vermaat uit tot de meest scorende spits. Ze werd met 14, 24 en dit jaar liefst 28 officiële doelpunten topscorer en speelde zich dikwijls in de kijker van andere clubs, maar bleef VV Oeken wél trouw.
De jeugdopleiding volgde Sharon bij VV Erica in Dieren, maar vijf jaar geleden maakte ze de overstap naar de ‘Overkant’. Met de overstap naar de VV Dieren-vrouwen van Michel Heerink, keert Zijlstra dus eigenlijk terug naar haar roots; VV Dieren is de fusieclub van haar oude vertrouwde Erica ‘76 en Gazelle Nieuwland.
Zijlstra ontving na een dankwoord van trainer en speelsters een bos bloemen en mag bij de officiële afscheidsbarbecue straks ook weer de topscorertrofee in ontvangst nemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.