Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen F6 sleept titel in de wacht

Sportclub Brummen F6 sleept titel in de wacht

BRUMMEN – Het F6-team van Sportclub Brummen is de volgende in de rij van geelblauwe kampioenen. De ploeg van de trainers Jeroen Grolman en Fabio Faucetta wist de titel binnen te halen in de 6e klasse 17 van de voorjaarscompetitie voor de F-jeugd.

Er werd elfmaal gewonnen en slechts eenmaal gelijkgespeeld. Het team trof in die duels liefst 129 keer het doel van de tegenstander en moest zelf 19 doelpunten incasseren. De laatste wedstrijd tegen De Hoven F4 werden de eerste punten verloren (2-2). Na het laatste fluitsignaal barste het feest los met een echte kampioenschaal en kinderchampagne en iedereen kreeg een mooie medaille.

Vanaf het sportcomplex van De Hoven ging het in een versierde open auto richting Brummen en werd een ereronde gemaakt door het dorp. In de kantine op De Hazenberg was er drinken en een frietje voor de kampioenen. Er was ook een mooie kampioenstaart. Tevens werden ze toegesproken door iemand van het jeugdbestuur. Voor diverse spelers/sters van het team was dit het eerste voetbalseizoen en dan meteen kampioen. Dat vergeten ze nooit meer. Van het kampioensteam maakten deel uit: Damiën Bakker, Nora Diekema, Lisa Esselink, Maik Esselink, Siem Lochtenbergh, Dani Faucetta, Florian Grolman, Ruben Rutten en Tobias Kruitbosch.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.