Home / Rozendaal / Nieuwe generatie treedt aan bij Rosendael’74

Nieuwe generatie treedt aan bij Rosendael’74

ROZENDAAL – Wisseling van de wacht bij lokale politieke partij Rosendael ’74 in Rozendaal. Deels met het oog op de verkiezingen van volgend jaar heeft de partij ervoor gekozen de jongere garde aan het roer te zetten.

Fractievoorzitter Kees van den Hurk is per direct gestopt. Hij woont binnenkort niet meer in Rozendaal en heeft daarom zijn taak overgedragen aan raadslid Marieke Albricht – Brinkman. Van den Hurk maakte twaalf jaar deel uit van de Rozendaalse raad, waarvan zeven jaar als fractievoorzitter. Marieke Albricht is inmiddels drie jaar raadslid voor Rosendael ’74.
Gert Jan Willemsen, die onlangs zijn debuut maakte als commissielid, wordt raadslid voor Algemene zaken en Financiën. Ook Herko Vosters draagt na zeven jaar raads- en commissielid te zijn geweest het stokje over, waardoor Fernand Wieberdink en Martinique Visser toe kunnen treden als commissieleden.

De jongere garde treedt op tijd aan om zich goed in te kunnen werken voor de verkiezingen van 2014. Ze hebben allen al geruime ervaring in het bedrijfsleven en diverse bestuursfuncties. Gert Jan Willemsen kent het klappen van de zweep door zijn werk als voorzitter van de medezeggenschapsraad van de Dorpsschool en Fernand Wieberdink is bekend met bestuurlijk werk vanuit de Stichting Duurzame A12.
Rosendael ’74 ziet de naderende verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. De lijst voor de komende verkiezingen is bijna rond. Er staan veel nieuwe gezichten op de lijst, maar dat zijn de mensen die nu hun entree maken in de lokale politiek. Daarnaast blijven ervaren partijgenoten, waaronder ook Kees van den Hurk, betrokken. Hiermee wil de partij ervoor zorgen dat het gedachtegoed consistent wordt uitgedragen.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.