Home / Doesburg / SC Doesburg E2 ongeslagen kampioen

SC Doesburg E2 ongeslagen kampioen

DOESBURG – De elf jongens van de E2 van SC Doesburg pakten op 14 mei officieus de kampioenstitel door Concordia-Wehl E5 te verslaan. Door deze negende overwinning op rij kon de E2 alleen bij verlies in de laatste wedstrijd tegen directe concurrent VVL E1 nog in punten worden bijgehaald. Aangezien het doelsaldo geen rol speelt bij de pupillen zou er dan sprake zijn van twee en misschien wel drie kampioenen. De jongens hadden zich echter voorgenomen die laatste wedstrijd ook te winnen en dat gebeurde ook. Met dertig punten uit tien gespeelde wedstrijden en een doelsaldo van 66 voor en elf tegen werd de E2 van Doesburg de zeer verdiende kampioen in de derde klasse.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.