Grote hennepkwekerij in voormalige Ellecomse school

ELLECOM – De politie heeft donderdagmiddag aan de Zutphensestraatweg in Ellecom een grote hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij met 800 planten was gevestigd in een oud schoolpand. Een 48-jarige man is daarbij aangehouden.

De politie kwam de hennepkwekerij na een melding op het spoor. In het pand was, verdeeld over twee ruimtes, een hennepkwekerij ingericht. In totaal stonden in het pand meer dan 800 hennepstekken en ruim 750 hennepplanten. Na onderzoek is een 48-jarige man uit de gemeente Bronckhorst aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De stroom in de kwekerij bleek zoals vrijwel altijd illegaal te worden afgetapt. De aangetroffen hennepplanten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.