Home / Eerbeek / Simultaan door Wim Geurink

Simultaan door Wim Geurink

EERBEEK – Het is een traditie dat de jaarlijkse clubkampioen van de Eerbeekse Schaakclub aan het einde van het seizoen een simultaan geeft. Dit jaar is Wim Geurink kampioen en op donderdag 30 mei zal hij in zijn eentje de strijd aanbinden tegen zowel leden als niet-leden. Schaakliefhebbers van elk niveau zijn van harte uitgenodigd om het tegen Geurink op te nemen. De simultaan vindt plaats in het Pater Dekkerhuis te Eerbeek en begint om 20.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.